29 Mart 2011 Salı

Charlie'nin Melekleri


 Rachael Taylor



Minka Kelly



Annie Ilonzeh

1970'li yıllarda Tv ekranlarında yayınlanıp milyonların beğenisini kazanan sonrada sinemaya uyarlanan Charlie'nin Melekleri dizisi bir daha Tv dizisi olarak ekranlara gelecekmiş. Rachael Taylor, Minka Kelly ve Annie Ilonzeh başrolleri paylaşacakmış. Melekler gerçekten çok güzeller :))

23 Mart 2011 Çarşamba

Lady Gaga


Lady Gaga kendi twitter sayfasında yayınlamış bu fotoğrafı, inanılmaz zayıf ve bitkin görünüyor, yanaklar çökmüş, gözlerinin altında morluklar var. Fotoğrafa yaptığı yorumda ''Bu şekilde doğdum'' olmuş. Sevenleri onun bu hali için endişeleniyormuş.

19 Mart 2011 Cumartesi

Mini Etekler






Mini etekleri seviyorum, mini etek giymeyi de seviyorum. Bu fotoğraflarda gördüğünüz etekler genelde ünlülerin giydiği ve benim onlarda görüp beğendiğim mini etekler. Midi, maxi ve mini eteklerle ilgili düşüncelerim bunlar. Üç etek çeşitinden beğendiğim modellerin fotoğraflarını da koydum, umarım beğenmişsinizdir.

Maxi Etekler

 








Midi eteklere değinmişken maxi eteklerle ilgili de bir post gireyim istedim. Maxi etekler benim favorim her zaman için,  mini etekten, midi boy etekten çok daha fazla seviyorum maxi etekleri. Kot ceketlerle, deri ceketlerle, salaş t-shirtlerle beraber giyip kendimi çok iyi hissediyorum. Çok beğendiğim birkaç maxi etek modelinin fotoğrafını koyuyorum. Bir daha ki yazım da haliyle mini eteklerle ilgili :)

Midi Etekler










Midi etekler bu sezonun gözdelerinden. Ne kısa, ne de uzun olan bu etekleri ben aslında çok beğeniyorum. Ancak genç kızlarda çok iyi durmadığını, orta yaşlı kadınlara daha fazla yakıştığı kanısındayım. Siz nasıl buluyorsunuz bu etekleri ?

Nebahat Çehre





Nebahat Çehre 66. doğum gününü muhteşem bir partiyle kutlamış. Doğum gününe çok sayıda ünlü isim katılmış. 66 yaşına girdiğine inanamıyorum. Genç kız gibi görünüyor. Ben de 66 yaşımda böyle görünmek istiyorum, bu kadar genç ve güzel. Biliyorum çok şey istiyorum :)

Rihanna Vogue'da








Rihanna Vogue 2011 Nisan Ay'ı sayısında. Kapak fotoğrafı Who Framed Roger Rabbit'teki Jessica karakterine benzetilmiş. Açıkçası ben de benzettim. Ayrıca yaptıkları röportajda şöhret ve ailesi ile illgili çok samimi bilgiler vermiş Rihanna. Çok güzel fotoğraflar çıkmış ortaya, Rihanna ise kusursuz.

Nur Aysan









Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran Sultan'ı Nur Aysan muhteşem güzelliğiyle ve rengarenk kıyafetleriyle InStyle’a modellik yapmış. Ben çok beğendim. Siz nasıl buldunuz ?

18 Mart 2011 Cuma

Paris Sokakları















Paris'te defile aralarında sokaklarda gezen moda severler inanılmaz şık görüntüler sergiliyorlar. Fotoğraf sanatçısı Tomy Ton hem defileleri izliyor hem de sokaktaki trendleri yakalıyor. Bence ortaya mükemmel görüntüler çıkmış.